Teamfoto J.G. Riooltechniek
Werkzaam in Nijmegen, hoofdvestiging Amstelveen
Riool lekkage Redactie, 2 mei 2024
Als ervaren rioleurs kunnen wij u helpen in Nijmegen met een rioollekkage!

Is er een lekkage ontstaan in uw riolering?Dit kan nadelige gevolgen hebben, zowel voor uw gezondheid als uw financiële situatie. Een indicatie van een lekke riolering is vaak de vieze geur die zich verspreidt.

Op welke manier kunt u een lek in de riolering opsporen?

Als er een onaangename geur vrijkomt, kan dit erop wijzen dat er een lekkage in uw rioleringssysteem is. Het kan daarentegen voorkomen dat u de stank van de lekkende riolering van uw buren opmerkt. Het verschijnen van een vochtige plek op de grond kan duiden op een lek in de riolering.

Wat zorgt voor een lekkage in uw rioleringssysteem?

Gemiddeld gezien gaat een riolering zo'n 20-25 jaar mee. Toch kan tussentijds rioolonderhoud de levensduur ervan beïnvloeden. Gebrekkig of onvoldoende onderhoud is vaak verantwoordelijk voor defecten in het rioleringssysteem.

Loopt u gevaar bij een lekkend riool?

Het is van essentieel belang om te begrijpen dat rioleringsproblemen niet alleen uw gezondheid in gevaar brengen, maar ook die van anderen. Een rioollekkage kan ervoor zorgen dat u direct in aanraking komt met besmet afvalwater, wat gezondheidsproblemen met zich mee kan brengen. Het gevaarlijke afvalwater kan een bedreiging vormen voor iedereen die ermee in aanraking komt, inclusief uw buren en huisdieren.

Is uw riool aan het lekken?

In geval van een lekkage in uw rioolsysteem, is het van groot belang om onmiddellijk een vakman in te schakelen die gespecialiseerd is in riolering. Dit is essentieel om de kans op schade aan uw woning te verkleinen. Verschillende methoden kunnen worden toegepast om een lekkage in uw riolering te verhelpen.

Het herstellen van het riool zonder volledige renovatie is mogelijk door gebruik te maken van relining. Relining maakt het vaak mogelijk om specifieke delen van het riool te herstellen zonder volledige renovatie. Er wordt dan een soort sok in de rioleringsbuis gezet zodat de lekkage is opgelost.

Een andere mogelijkheid is om het beschadigde segment te vervangen. Mocht de lekkage echter frequent voorkomen of het riool al verouderd zijn. Dan is het raadzaam om een rioolvernieuwing te laten uitvoeren.

Zoeken

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1453

Wij helpen u graag verder!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over J.G. RiooltechniekJ.G Aannemersbedrijf is een toonaangevend bedrijf dat zich onderscheidt door zijn toewijding aan vakmanschap, kwaliteit en klanttevredenheid. Met een team van ervaren professionals streven we ernaar om de visie van onze klanten tot leven te brengen door middel van innovatieve bouwoplossingen en een ongeëvenaarde aandacht voor detail. Of het nu gaat om nieuwbouwprojecten, renovaties of maatwerkprojecten, we leveren altijd hoogwaardig werk op tijd en binnen het budget. Bij J.G Aannemersbedrijf staat de klant centraal en streven we ernaar om elke samenwerking te laten uitgroeien tot een succesverhaal


VCA

Reviews van J.G. Riooltechniek

Door L.H
Op 31 mei 2023
10

Deze mannen hebben fantastisch werk geleverd door de puinhoop die een andere loodgieter had achtergelaten op de juiste manier te herstellen. Snel en goed gewerkt, heel fijn!

Door R.M
Op 25 mei 2023
10

Nette sportieve jongens die bij mij snel het probleem hadden gevonden en hebben verholpen! Ook nette tarieven blij mee!

Door C.L
Op 22 mei 2023
10

Gute Kommunikation, schnelle Hilfe, top Arbeit.

Door E.B
Op 15 mei 2023
10

Tof personeel, gezellige mannen, probleem snel en goed opgelost en dat allemaal om 18:30 op een zaterdag voor een prima weekend prijs. Ze stonden binnen een uur na bellen voor de deur! Super tevreden!

Door O.D.J
Op 4 mei 2023
10

Zeer tevreden! Word snel geantwoord en geholpen mocht er meer vragen zijn is het gemakkelijk om met dit bedrijf in contact te komen. ze zijn erg vriendelijk zeker een aanrader!