Direct een rioleringsbedrijf nodig in Nijmegen?Bel 085 106 1453Of vul het formulier in

Werkzaam in Nijmegen, hoofdvestiging Amstelveen

Afvoer ontstoppen Nijmegen

In bepaalde gevallen kunt u zelf een verstopt riool verhelpen. Er zijn diverse opties beschikbaar hiervoor. Maar het is belangrijk om te weten waar de verstopping zich bevindt voordat u aan de slag gaat. U hebt opgemerkt dat er een verstopping is omdat het water niet goed of helemaal niet wegloopt. Het is aan te raden om dit bij andere afvoeren te controleren om te zien of het probleem alleen bij deze specifieke afvoer optreedt of dat het elders ook voorkomt. Als het water bij de andere afvoeren vlot doorstroomt, duidt dit op een probleem specifiek bij deze afvoer. Als het water echter ook bij de andere afvoeren niet goed doorloopt, is het aan te raden om J.G. Riooltechniek in te schakelen.

Bij een dieperliggend probleem in de afvoer kan het zijn dat er een borrelend geluid opduikt in de afvoer en bij het doorspoelen van het toilet. Bij een totale verstopping kan het voorkomen dat het probleem niet bij u ligt maar bij de gemeente. Controleer echter eerst de erfscheidingsput alvorens met zekerheid te kunnen zeggen waar het probleem ligt. Als u bekend bent met de locatie van deze put, kunt u deze inspecteren. In het geval dat er water in de scheidingsschacht aanwezig is, ligt het probleem bij de gemeente. Als de put echter droog is, bevindt het probleem zich in uw rioleringssysteem.

J.G. Riooltechniek: uw rioleur in Nijmegen en omgeving!

Zelf de afvoer ontstoppen

U kunt altijd proberen om de verstopping zelf op te lossen. Er zijn verschillende manieren om dit te doen. Dit kan met een plopper of met soda. Plaats de plopper op de afvoer en maak geleidelijke op en neer bewegingen, herhaal dit meerdere keren. Schrob de afvoer schoon door er een emmer water doorheen te laten stromen. Dit dient ook als een test om te zien of het ontstoppen effectief is geweest.

Als u te maken krijgt met lichte verstoppingen, kan soda een handige oplossing zijn. Begin met het koken van een volle waterkoker en giet het hete water rustig in de afvoer. Dit zal het hardnekkige vuil helpen losweken. Neem een halve kop soda en strooi het gelijkmatig over de afvoer. Voeg vervolgens een kopje azijn toe aan de soda. Door de reactie tussen deze stoffen zal er een chemische reactie plaatsvinden. Laat het mengsel ongeveer vijftien minuten in de afvoer zitten. Vul nogmaals de waterkoker en giet het warme water, zodra het gereed is, door de afvoer. Hierdoor wordt de afvoer weer vrijgemaakt van eventuele resten. Zo kun je meteen nagaan of de oplossing succesvol is geweest.

Hulp inschakelen bij een verstopte afvoer in Nijmegen

Mocht het niet gelukt zijn om de afvoer zelf te ontstoppen of als u het liever direct aan de expert overlaat, neem dan gerust contact met ons op. Wij bieden u diverse oplossingen om de verstopping voor u te verhelpen door gebruik te maken van verschillende methoden en moderne apparatuur. Contact opnemen kan door te bellen naar 085 106 1453. Wij helpen u graag verder en streven ernaar de verstopping zo snel mogelijk op te lossen.


Over ons

J.G. Riooltechniek is een gespecialiseerd rioleringsbedrijf, waarbij onze professionals voornamelijk worden ingezet bij diverse verstoppingen. Of het nu gaat om een verstopte vaatwasser, een verstopt doucheputje, een verstopping in het toilet of... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1453

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor ontstoppen afvoer?

Een moment geduld alstublieft
We verwerken uw aanvraag...

Over J.G. Riooltechniek

J.G. Riooltechniek is een gespecialiseerd rioleringsbedrijf, waarbij onze professionals voornamelijk worden ingezet bij diverse verstoppingen. Of het nu gaat om een verstopte vaatwasser, een verstopt doucheputje, een verstopping in het toilet of een verstopte regenwaterafvoer, wij staan paraat om deze problemen op te lossen. Dankzij onze vakmannen met jarenlange ervaring, kunnen we moeiteloos elke type leiding, afvoer en riool ontstoppen.


Logo van VCA
VCA

Reviews van J.G. Riooltechniek

Door L.H
Op 31 mei 2023
10

Deze mannen hebben fantastisch werk geleverd door de puinhoop die een andere loodgieter had achtergelaten op de juiste manier te herstellen. Snel en goed gewerkt, heel fijn!

Door R.M
Op 25 mei 2023
10

Nette sportieve jongens die bij mij snel het probleem hadden gevonden en hebben verholpen! Ook nette tarieven blij mee!

Door C.L
Op 22 mei 2023
10

Gute Kommunikation, schnelle Hilfe, top Arbeit.

Door E.B
Op 15 mei 2023
10

Tof personeel, gezellige mannen, probleem snel en goed opgelost en dat allemaal om 18:30 op een zaterdag voor een prima weekend prijs. Ze stonden binnen een uur na bellen voor de deur! Super tevreden!

Door O.D.J
Op 4 mei 2023
10

Zeer tevreden! Word snel geantwoord en geholpen mocht er meer vragen zijn is het gemakkelijk om met dit bedrijf in contact te komen. ze zijn erg vriendelijk zeker een aanrader!