Teamfoto J.G. Riooltechniek

Aanleggen en vervangen

Wij staan in Nijmegen voor u klaar!
Een Rioleringsbedrijf
Werkzaam in Nijmegen, hoofdvestiging Amstelveen

Riolering aanleggen in Nijmegen

Wanneer u een woning aan het bouwen of verbouwen bent of als uw riool aan vervanging toe is, Heeft u hulp nodig? De vakmannen van J.G. Riooltechniek zijn er om u bij te staan. Met behulp van kwalitatief goed materiaal en uitgebreide kennis zorgen wij ervoor dat de klus succesvol wordt volbracht. Wij zijn er om u te ondersteunen bij het aanleggen van een nieuwe riolering, het renoveren van uw riool, het vervangen van leidingen, het aanleggen van de riolering, het aanleggen en afsluiten van de afvoer en het verleggen van leidingwerk.

Het overgrote deel van de riolering is niet zichtbaar, omdat het onder de vloer of in de muur ligt. Dit maakt het extra belangrijk om dit op een juiste manier aan te leggen of te vervangen, aangezien anders het nodig is om muren en vloeren te breken om het probleem op te lossen. Met de grootste zorgvuldigheid zorgen wij ervoor dat uw riolering nog vele jaren probleemloos mee kan.

Riolering aanleggen: gresbuis vervangen of gresbuis aansluiten op PVC

Gresbuizen worden nog veel gebruikt in oude woningen. Wanneer er een lekkage voorkomt in een oude gresbuis, vragen mensen zich af of het mogelijk is om deze te vervangen door een PVC buis zonder dat de complete riolering vernieuwd hoeft te worden. Maakt u zich geen zorgen, wij maken gebruik van speciale overgangsstukken zodat niet de volledige riolering vervangen hoeft te worden.

Wanneer er een lekkage optreedt in een riool met gresbuizen, is het verstandig om een rioolinspectie te laten uitvoeren. Met het uitvoeren van een rioolinspectie kunnen alle gresbuizen onderzocht worden om de conditie van de buizen vast te stellen. Als de staat van de gresbuis riolering van slechte kwaliteit is, kan het verstandig zijn om het gehele riool te vervangen.

Riolering vervangen in Nijmegen

Indien het noodzakelijk is om het riool in uw woning te vervangen vanwege lekkages op verschillende locaties of als u deze problemen wilt voorkomen, staat J.G. Riooltechniek klaar om u te ondersteunen. Voor het vervangen van uw complete riool kunt u rekenen op de hulp van J.G. Riooltechniek. Indien u deskundig advies nodig heeft over uw riolering, kunt u ons contacteren op 085 106 1453.

J.G. Riooltechniek staat voor u klaar in Nijmegen
Over ons

J.G Aannemersbedrijf is een toonaangevend bedrijf dat zich onderscheidt door zijn toewijding aan vakmanschap, kwaliteit en klanttevredenheid. Met een team van ervaren professionals streven we ernaar om de visie van onze klanten... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1453

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over J.G. RiooltechniekJ.G Aannemersbedrijf is een toonaangevend bedrijf dat zich onderscheidt door zijn toewijding aan vakmanschap, kwaliteit en klanttevredenheid. Met een team van ervaren professionals streven we ernaar om de visie van onze klanten tot leven te brengen door middel van innovatieve bouwoplossingen en een ongeëvenaarde aandacht voor detail. Of het nu gaat om nieuwbouwprojecten, renovaties of maatwerkprojecten, we leveren altijd hoogwaardig werk op tijd en binnen het budget. Bij J.G Aannemersbedrijf staat de klant centraal en streven we ernaar om elke samenwerking te laten uitgroeien tot een succesverhaal


VCA

Reviews van J.G. Riooltechniek

Door L.H
Op 31 mei 2023
10

Deze mannen hebben fantastisch werk geleverd door de puinhoop die een andere loodgieter had achtergelaten op de juiste manier te herstellen. Snel en goed gewerkt, heel fijn!

Door R.M
Op 25 mei 2023
10

Nette sportieve jongens die bij mij snel het probleem hadden gevonden en hebben verholpen! Ook nette tarieven blij mee!

Door C.L
Op 22 mei 2023
10

Gute Kommunikation, schnelle Hilfe, top Arbeit.

Door E.B
Op 15 mei 2023
10

Tof personeel, gezellige mannen, probleem snel en goed opgelost en dat allemaal om 18:30 op een zaterdag voor een prima weekend prijs. Ze stonden binnen een uur na bellen voor de deur! Super tevreden!

Door O.D.J
Op 4 mei 2023
10

Zeer tevreden! Word snel geantwoord en geholpen mocht er meer vragen zijn is het gemakkelijk om met dit bedrijf in contact te komen. ze zijn erg vriendelijk zeker een aanrader!