Teamfoto J.G. Riooltechniek

Badkamer ontstoppen

Wij staan in Nijmegen voor u klaar!
Een Rioleringsbedrijf
Werkzaam in Nijmegen, hoofdvestiging Amstelveen

Badkamer ontstoppen in Nijmegen

In de badkamer zijn er vaak meerdere afvoeren aanwezig. Elk van deze afvoeren kan verstopt raken, wat natuurlijk erg ongemakkelijk is. Het kan zijn dat enkel het doucheputje verstopt raakt, maar het kan ook voorkomen dat de verstopping zich verder in het afvoersysteem bevindt. Dit kan ervoor zorgen dat het water niet meer wegloopt via de toilet en wastafel. Als dit het geval is, is het verstandig om J.G. Riooltechniek in te schakelen.

Bij ernstige rioolproblemen kunnen particulieren alleen kiezen voor agressieve middelen om het probleem te verhelpen. Helaas kunnen deze middelen vaak meer schade toebrengen dan oplossen. Het kan zijn dat de rioleringsbuizen worden aangetast en mogelijk beschadigd worden. Hierdoor is de kans op lekkages groter. Dit brengt alleen maar meer problemen met zich mee. Mocht u te maken krijgen met serieuze rioolproblemen in de badkamer, dan zijn wij er voor u! Wij hebben veel ervaring en zijn gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen. Bel ons direct op 085 106 1453 en wij komen zo snel mogelijk langs.

Oorzaken problemen badkamer

Er ontstaan in de badkamer veel verstoppingen door het gebruik van producten zoals verzorgingsmiddelen. Haren zijn ook vaak de oorzaak hiervan. Bij het gebruik van zowel de douche als de wastafel, komt er steeds meer vuil in de leiding terecht. Dit leidt ertoe dat de leiding geleidelijk aan steeds meer verstopt raakt en uiteindelijk volledig dichtslibt. We staan klaar om u te helpen bij een verstopping in de badkamer. Maar voorkomen is altijd beter dan achteraf moeten ingrijpen.

Door regelmatig de putjes schoon te maken en na elke douchebeurt de haren weg te halen, kun je problemen met verstoppingen in de badkamer voorkomen. Door een kleine verandering aan te brengen, kan je veel kosten en moeite vermijden. Het schoonmaken van de putjes kan vaak een beginnende verstopping in de badkamer verhelpen.

Verhelpen ontstopping badkamer

Mocht het niet mogelijk zijn om het probleem zelf op te lossen, kunt u vertrouwen op onze expertise om de verstopping te verhelpen bij J.G. Riooltechniek. Neem contact met ons op via 085 106 1453. Wij doen ons uiterste best om zo snel mogelijk bij u langs te komen, omdat we begrijpen hoe irritant het is om een slecht functionerende badkamer te hebben. Met onze ruime expertise bent u verzekerd van een snelle en vakkundige oplossing voor de verstopping.

J.G. Riooltechniek staat voor u klaar in Nijmegen
Over ons

J.G Aannemersbedrijf is een toonaangevend bedrijf dat zich onderscheidt door zijn toewijding aan vakmanschap, kwaliteit en klanttevredenheid. Met een team van ervaren professionals streven we ernaar om de visie van onze klanten... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1453

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over J.G. RiooltechniekJ.G Aannemersbedrijf is een toonaangevend bedrijf dat zich onderscheidt door zijn toewijding aan vakmanschap, kwaliteit en klanttevredenheid. Met een team van ervaren professionals streven we ernaar om de visie van onze klanten tot leven te brengen door middel van innovatieve bouwoplossingen en een ongeëvenaarde aandacht voor detail. Of het nu gaat om nieuwbouwprojecten, renovaties of maatwerkprojecten, we leveren altijd hoogwaardig werk op tijd en binnen het budget. Bij J.G Aannemersbedrijf staat de klant centraal en streven we ernaar om elke samenwerking te laten uitgroeien tot een succesverhaal


VCA

Reviews van J.G. Riooltechniek

Door L.H
Op 31 mei 2023
10

Deze mannen hebben fantastisch werk geleverd door de puinhoop die een andere loodgieter had achtergelaten op de juiste manier te herstellen. Snel en goed gewerkt, heel fijn!

Door R.M
Op 25 mei 2023
10

Nette sportieve jongens die bij mij snel het probleem hadden gevonden en hebben verholpen! Ook nette tarieven blij mee!

Door C.L
Op 22 mei 2023
10

Gute Kommunikation, schnelle Hilfe, top Arbeit.

Door E.B
Op 15 mei 2023
10

Tof personeel, gezellige mannen, probleem snel en goed opgelost en dat allemaal om 18:30 op een zaterdag voor een prima weekend prijs. Ze stonden binnen een uur na bellen voor de deur! Super tevreden!

Door O.D.J
Op 4 mei 2023
10

Zeer tevreden! Word snel geantwoord en geholpen mocht er meer vragen zijn is het gemakkelijk om met dit bedrijf in contact te komen. ze zijn erg vriendelijk zeker een aanrader!