Teamfoto J.G. Riooltechniek
Werkzaam in Nijmegen, hoofdvestiging Amstelveen

Gootsteen ontstoppen in Nijmegen

U maakt de gootsteen dagelijks veelvuldig gebruik, bijvoorbeeld om de vaat schoon te maken, uw handen te wassen of water af te gieten tijdens het koken. Dit is zeer onaangenaam als het verstopt raakt en niet langer doorgaat, waardoor u de gootsteen niet kan gebruiken. Als het niet mogelijk is om de verstopping zelf op te lossen, kunt u J.G. Riooltechniek inschakelen om dit voor u te verhelpen.

Het is erg vervelend als uw gootsteen verstopt raakt en wij zullen er alles aan doen om zo snel mogelijk bij u langs te komen. Voor een snelle oplossing van het probleem kunt u telefonisch contact met ons opnemen op 085 106 1453. Samen plannen we een afspraak in. Wij werken met verschillende middelen om elke verstopping aan te pakken, passend bij de situatie.

Mogelijke oorzaken verstopte gootsteen

Een verstopte gootsteen kan verschillende oorzaken hebben. Verschillende dingen worden vaak door de gootsteen in de keuken gespoeld, bijvoorbeeld zeepresten van het handen wassen. Daarbij worden er ook geregeld etensresten weggespoeld in de afvoer. Deze etensresten bevatten vaak vetten die achterblijven in de afvoerbuizen, wat kan leiden tot verstoppingen.

Als de afvoerbuizen verstopt raken door vet dat aan de randen blijft kleven, zal dit zorgen voor een vernauwde doorgang. Wanneer de afvoerbuizen zijn verstopt door ophopingen van vet, zal het afvoerwater niet meer goed of helemaal niet meer kunnen weglopen. Wanneer dit zich voordoet bij uw gootsteen, kunt u het beste J.G. Riooltechniek inschakelen om dit voor u te verhelpen.

J.G. Riooltechniek: uw rioleur in Nijmegen en omgeving!

Zelf de gootsteen ontstoppen

Sommige verstoppingen zijn zelf op te lossen, al is dat soms voor kortere periode. Als het namelijk gaat om een diepliggend probleem, zult u daar een rioleringsbedrijf voor moeten inschakelen. Om de verstopping zelf op te lossen, kunt u gebruik maken van handige middelen zoals een ontstoppingsveer, plopper of soda spoeling. Let er zorgvuldig op dat de afvoerbuizen niet beschadigd worden door een verkeerd gebruik van een van de middelen.

Toch een professional inschakelen?

Indien het zelf proberen te ontstoppen van de afvoer niet effectief is geweest of als de verstopping na een korte tijd weer optreedt. Indien u verstandig bent, roept u de hulp in van J.G. Riooltechniek. Onze professionele aanpak en gebruik van hoogwaardige materialen stellen ons in staat om de verstopping snel te verhelpen. Wij zorgen ervoor dat de werkplek altijd netjes en schoon wordt achtergelaten, zodat u meteen weer gebruik kunt maken van de gootsteen. Voor het maken van een afspraak, bel 085 106 1453.


J.G. Riooltechniek staat voor u klaar in Nijmegen
Over ons

J.G Aannemersbedrijf is een toonaangevend bedrijf dat zich onderscheidt door zijn toewijding aan vakmanschap, kwaliteit en klanttevredenheid. Met een team van ervaren professionals streven we ernaar om de visie van onze klanten... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1453

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor gootsteen ontstoppen?

Over J.G. RiooltechniekJ.G Aannemersbedrijf is een toonaangevend bedrijf dat zich onderscheidt door zijn toewijding aan vakmanschap, kwaliteit en klanttevredenheid. Met een team van ervaren professionals streven we ernaar om de visie van onze klanten tot leven te brengen door middel van innovatieve bouwoplossingen en een ongeëvenaarde aandacht voor detail. Of het nu gaat om nieuwbouwprojecten, renovaties of maatwerkprojecten, we leveren altijd hoogwaardig werk op tijd en binnen het budget. Bij J.G Aannemersbedrijf staat de klant centraal en streven we ernaar om elke samenwerking te laten uitgroeien tot een succesverhaal


VCA

Reviews van J.G. Riooltechniek

Door L.H
Op 31 mei 2023
10

Deze mannen hebben fantastisch werk geleverd door de puinhoop die een andere loodgieter had achtergelaten op de juiste manier te herstellen. Snel en goed gewerkt, heel fijn!

Door R.M
Op 25 mei 2023
10

Nette sportieve jongens die bij mij snel het probleem hadden gevonden en hebben verholpen! Ook nette tarieven blij mee!

Door C.L
Op 22 mei 2023
10

Gute Kommunikation, schnelle Hilfe, top Arbeit.

Door E.B
Op 15 mei 2023
10

Tof personeel, gezellige mannen, probleem snel en goed opgelost en dat allemaal om 18:30 op een zaterdag voor een prima weekend prijs. Ze stonden binnen een uur na bellen voor de deur! Super tevreden!

Door O.D.J
Op 4 mei 2023
10

Zeer tevreden! Word snel geantwoord en geholpen mocht er meer vragen zijn is het gemakkelijk om met dit bedrijf in contact te komen. ze zijn erg vriendelijk zeker een aanrader!