Rioolreiniging

Een gebrekkige riolering? Douchewater dat niet wegstroomt, een toilet dat gekke geluiden maakt? J.G. Riooltechniek verhelpt dit soort rioolproblemen met een grondige rioolreiniging. Onze vakmannen zijn 24/7 beschikbaar en zijn u graag van dienst, bij ieder denkbaar rioolprobleem. Een rioolreiniging kan een complexe, veeleisende klus zijn. Neem daarom alleen genoeg met het beste. In de omgeving van Nijmegen behoort J.G. Riooltechniek al jaren tot de top.

Riolering ontluchten

Lucht dat terecht komt in het riool verlaat wordt via het ontluchtingskanaal weer naar buiten geleid. Op de huisriolering is bij de bouw van het huis het ontluchtingssysteem ingebouwd. Soms is dit systeem verstoord door bijvoorbeeld een verzakking of een andere oorzaak, waardoor de lucht niet naar buiten wordt geleid. De riolering ontluchten is in dat geval de oplossing. Als rioolbedrijf kunnen wij de ontluchting van het riool controleren en repareren. Voordat wij aan de slag gaan bekijken wij het riool door middel van een camera inspectie. Op die manier hebben wij een goed beeld van de conditie van de leidingen.

De lucht zoekt de weg van de minste weerstand en komt naar buiten via uw toilet, douche of wastafel. U hoort dan een borrelend geluid en in sommige gevallen kan er zelfs water uit spuiten. Heeft u last van dit soort problemen? Laat in dat geval snel een rioolexpert komen die de riolering ontluchten snel in orde maakt.

Rioolreiniging Nijmegen

Professionele rioolreiniging kun je eigenlijk alleen door een echte rioolspecialist laten doen. De gemiddelde Nederlander beschikt immers niet over de benodigde apparatuur om een leiding grondig te reinigen. Bij J.G. Riooltechniek passen we bij rioolreiniging in Nijmegen en omstreken een zogeheten verenmachine toe. Met dit apparaat kunnen we de stalen veren voor het riool geleiden. Op deze manier wordt vuil snel verwijderd.

Mochten uw leidingen geblokkeerd worden door zand of grond, dan gebruiken wij hogedrukreinigers. Hiermee spoelen we de leidingen en kunnen we zand en grond snel verwijderen. Als de verstopping hierna nog steeds niet is verholpen, kan het zijn dat verkalking of wortelgroei de leiding blokkeren. In dat geval kunnen we de leiding altijd frezen. Dan gebruiken we een freesmachine om de leiding zeer grondig schoon te schuren.

Voor rioolreiniging in Nijmegen en omgeving staat J.G. Riooltechniek altijd voor u klaar. Wij hebben alleen professionele vakmannen in dienst en zijn trots op ons vermogen ieder probleem snel op te lossen. Vul nu ons contactformulier in of bel even 085 - 106 14 53