Riooltechniek

Voor iedere klus omtrent uw riolering schakelt u J.G. Riooltechniek uit Nijmegen in. Wij verzorgen riooltechniek van hoog niveau. Onze specialisten zijn allemaal breed opgeleid en in staat om ieder probleem het hoofd te bieden. Zo kunnen wij voor de aanleg van een riool verzorgen, de renovatie, herstelwerkzaamheden zoals breuken en scheuren, en wij kunnen ook een camera inspectie uitvoeren. Kortom, voor een verstopping in Nijmegen of andere rioolwerkzaamheden schakelt u één van onze specialisten in.

Rioolstank kan ontzettend vervelend zijn, helemaal als u geen idee heeft waar het vandaan komt en hoe u het op moet lossen. Onze rioolspecialist uit Nijmegen weet dit natuurlijk wel, dus schakel direct onze hulp in en blijf niet in de stank zitten. De riooltechniek bij rioolstank is een rookinspectie. Hiermee kan J.G. Riooltechniek uw riolering controleren op gaten en scheuren. Met een slang wordt de rookgenerator aangesloten op uw riool, een ventilator blaast de rook in de leidingen en als er scheuren en breuken in zitten komt er op die plekken rook tevoorschijn. Via deze plekken komt ook de stank in uw woning terecht. Als de mankementen zijn opgespoord kan er over worden gegaan tot herstel van de situatie.

Maar naast riooltechniek op hoog niveau doen wij ook simpel onderhoud aan uw rioolstelsel. Onderhouden is namelijk besparen, dus het is belangrijk dat u regelmatig een controle uit laat voeren. Kies voor riooltechniek bij rioolstank van J.G. Riooltechniek en neem contact met ons op! Bel naar 085 - 106 14 53 of vraag een offerte aan.