Rioolstank Nijmegen

Rioolstank kan bijzonder ergerlijk zijn. Het is bovendien niet beperkt tot het toilet. De stank kan uit ieder afvoerputje in de keuken en badkamer naar boven komen. Rioolstank is natuurlijk erg vervelend als je net gasten wilt ontvangen of een gezellig avondje met vrienden op de planning hebt staan.

Aarzel dus niet om op tijd een rioolexpert in te schakelen, die de rioolstank kan verhelpen. Een dergelijke stank is namelijk meestal het gevolg van een verstopping of lekkage in het riool. Vuil bouwt zich op en wordt niet langer verwijderd, waardoor het uiteindelijk een zure verrottingslucht naar boven kan komen. In Nijmegen kan J.G. Riooltechniek u snel van deze problemen afhelpen. Bel ons via 085 - 106 14 53 of vul het contactformulier in!

Rioolstank in huis

Een rioolspecialist kan met behulp van ultrasone lekdetectie of thermo grafische apparatuur bepalen waar en of er een lek dan wel verstopping zit. Soms is er een acuut probleem dat de rioollucht in huis veroorzaakt, zoals een voorwerp die voor een verstopping zorgt. J.G. Riooltechniek kan rioolstank in huis daarna snel verhelpen. Wij hebben in Nijmegen en omstreken veel ervaring met het verhelpen van rioolstank. Bent u geïnteresseerd? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Onze vakmannen staan altijd voor u klaar.