Rioolinspectie

Staat er al een paar dagen een laagje water in uw gootsteen en loopt het maar niet weg? Begint uw doucheputje nu ook al water uit te braken? En is dit water bruin met een vieze geur? Wacht niet langer met het inschakelen van een rioolspecialist die een rioolinspectie kan uitvoeren.

Dit soort problemen gaan niet ineens weer over. U heeft professionele hulp nodig en dat kunnen wij u bieden in Nijmegen en in de omgeving van Nijmegen. Onze ervaren rioolexperts weten hun weg in elk rioolstelsel en uw probleem is binnen no time gelokaliseerd. Een probleem lokaliseren, kijken waar er zich een verstopping of lekkage bevindt in uw riolering, doen onze bekwame vaklui met behulp van rioolinspectie.

Rioolinspectie riool

Rioolinspectie worden voornamelijk ingezet om rioleringen te controleren op verzakkingen en wortels die eventueel buizen in de weg kunnen gaan zitten. Een boomwortel stopt namelijk niet ineens met groeien omdat uw rioolstelsel daar toevallig in de grond zit! Door middel van rioolinspectie spoort J.G. Riooltechniek deze mankementen op in Nijmegen en omgeving. Op deze manier kunnen ernstige verzakkingen, scheuren of breuken voorkomen worden. Een verstopping in Nijmegen kan met rioolinspectie ook worden opgespoord! Bel 085 - 106 14 53 of vraag een offerte aan via het contactformulier.

Camera inspectie riool

Door middel van een camera inspectie riool kan de staat van de leidingen goed in beeld worden gebracht. Eén van onze rioolspecialisten uit Nijmegen schuift een camerakop door de rioolbuis met behulp van een duwkabel. Afhankelijk van het aantal bochten kan zo’n camerakop tot ongeveer 30 meter een buis ingeduwd worden. Ruim voldoende om de gehele riolering van bijvoorbeeld een huis te inspecteren. Via een televisiescherm kan de rioolspecialist precies zien wat de camerakop in het riool registreert. De opnames van de camera inspectie riool worden op dvd vastgelegd.