Ontstoppen Nijmegen

Een verstopt toilet of een verstopte afvoer? Riocare staat altijd voor u klaar. Wij hebben een jong en dynamisch team en kunnen snel schakelen bij spoedklussen. Ontstoppen in Nijmegen doen wij sinds 13 jaar. Lees hieronder meer over ons rioleringsbedrijf of bel snel voor een afspraak 024 - 204 35 07. Wij staan u graag te woord.

Ontstoppen toilet Nijmegen

U kunt niet meer doortrekken, want dan stroomt het water over de rand van de pot. Er verspreid zich een onaangename geur in uw woning of kantoorpand en comfortabel naar de wc gaan is er dus niet meer bij. Riocare zorgt voor het ontstoppen van uw toilet in Nijmegen. Een verstopping komt namelijk vaak onverwacht en ongelegen en dan merkt u pas hoe belangrijk een goede afvoer is. Daarom kunt u altijd een beroep doen op onze 24-uur-service voor het ontstoppen van een verstopping in Nijmegen!

Ontstoppen Nijmegen werkwijze

Om verstoppingen op te lossen kan Riocare verschillende machines inzetten. Het ontstoppen van toilet of afvoer kan bijvoorbeeld met hogedrukunits, verenmachines of de gewone simpele hand-ontstopper. Gaat het nu om een huisaansluiting of hoofdriolen, bedrijf of particulier, wij ontstoppen elke rioolbuis grondig en naar behoren. Voor rioolbuizen met een grote diameter wordt een hogedrukspuit ingezet. Op deze hogedrukslang kunnen verschillende spuitkoppen worden bevestigd. Neem bijvoorbeeld de roterende spuitkop voor het verwijderen van onder andere vet of de granaat spuitkop voor het verwijderen van zand.

Rioolbuizen met een kleinere diameter kunnen worden gereinigd met een verenmachine. Veelal wordt dit apparaat ingezet voor het ontstoppen van uw riolering in de keuken of badkamer. Het voordeel van een verenmachine is dat er geen water bij gebruikt wordt.

Contact met Riocare

Voor ontstoppen van toilet of andere leidingen in Nijmegen schakelt u dus meteen Riocare in. Bel ons op 024 - 204 35 07 of vraag vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier. Wij nemen het probleem volledig uit handen en stoppen niet voordat het opgelost is! Hierbij houden wij nauw contact met de klant en zijn daarmee dé betrouwbare partij.