Aanleggen en vervangen

Als je recentelijk een nieuwe woning hebt aangeschaft, wil je misschien een extra toilet dan wel badkamer aanleggen. In dat geval is het belangrijk om ook de bestaande riolering uit te breiden. Clever Riooltechniek kan je hier uitstekend bij helpen. Wij hebben in de regio Nijmegen veel ervaring met riolering aanleggen en riolering vervangen. Zorg er altijd voor dat je bij een dergelijke klus een professionele loodgieter inschakelt. Het aanleggen van nieuwe riolering of het vervangen van beschadigd leidingwerk vergt een zekere mate aan expertise. Je wilt immers niet te maken krijgen met lekkages of verstoppingen.

Riolering vervangen

Een loodgieter verdient in veel gevallen zijn brood met het aanleggen van riolering. Het is vooral belangrijk dat bij de aanleg de verschillende verbindingsstukken goed op elkaar aansluiten. Op die manier voorkom je lekkages en blijft de druk op de leidingen gelijk. Als er wel een lekkage is ontstaan, loop je het risico op schimmelvorming, stankoverlast en een verminderde werking van toilet of douche.

Geïnteresseerd in onze werkzaamheden? Clever Riooltechniek staat in Nijmegen en omstreken bij alle riool-gerelateerde zaken voor u klaar. Onze vakmannen hebben ruime ervaring en we lichten u graag in over de mogelijkheden. Aarzel niet om te bellen met 024 - 799 90 68 of een offerte aan te vragen.